Heeft u behoefte aan de juiste kennis op het juiste moment, dan zijn we u graag van dienst. DPA bemiddelt professionals met de kennis, ervaring en vaardigheden die uw organisatie in bepaalde situaties nodig heeft. Bijvoorbeeld voor tijdelijke vervanging van een medewerker, als u een projectteam wilt samenstellen of als u strategisch advies nodig heeft.

U kunt op verschillende manieren met DPA werken

  • Een DPA interim-professional inschakelen voor tijdelijke vervanging, een project of advies
  • Specialisten werven en selecteren voor een vaste baan

Kennis van nichemarkten

De professionals van DPA zijn gespecialiseerd in verschillende niches van diverse vakgebieden. Per vakgebied hebben we verschillende business units. De kennis die deze business units hebben van specifieke marktonderdelen, gebruiken we om snel de juiste professional voor uw organisatie te vinden. Dit doen we voor een groot aantal top 500-bedrijven als preferred supplier.

Dit kunt u van onze professionals verwachten

Bij DPA kunt u rekenen op gedreven, ondernemende professionals die zich snel aanpassen aan uw werkomgeving. Zij weten wat er speelt in de markt waarin ze werken en maken het verschil in uw organisatie door hun frisse blik en gedegen vakinhoudelijke kennis. Vanuit DPA is er veel aandacht voor begeleiding, opleiding en coaching.

Waarom werken met DPA?

  • De juiste professional inschakelen op het juiste moment
  • Werving en selectie voor vaste functies
  • Interim-oplossingen voor tijdelijke vervanging of projecten
  • Strategisch advies
  • Professionals met specifieke kennis van een niche
  • Veel aandacht voor opleidingen en coaching

Kwaliteit en certificeringen

DPA heeft een breed kennis- en expertisenetwerk, met professionals in negen vakgebieden en de eigen DPA Academy. Professionaliteit en kwaliteit vinden we enorm belangrijk: bij alles wat we doen ligt de lat hoog. Dat geldt zowel voor onze adviezen, bemiddeling, interim-werkzaamheden en projecten, als voor onze contacten en relaties met opdrachtgevers en professionals. Ook voor de eigen organisatie werken we continu aan het waarborgen en versterken van de geboden kwaliteit.

Kwaliteitsmanagement en ISO 9001

Als onderdeel van ons kwaliteitsbeleid heeft DPA een kwaliteitsmanagementsysteem ingericht. DPA Finance, DPA IT Infrastructure Solutions, DPA Cauberg-Huygen en DPA Supply Chain voldoen bovendien aan de ISO 9001-norm. Deze internationaal geaccepteerde standaard geeft de eisen weer waaraan kwaliteitsmanagementsystemen voldoen die gebruikt worden om de klanttevredenheid te verhogen.

NEN 4400-1

Veel van onze business units zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit betekent dat deze bedrijven zo zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan. De website van Stichting Normering Arbeid toont het actuele overzicht van Nederlandse met dit keurmerk. Deze bedrijven hebben officieel aangetoond dat zij de administratie goed op orde hebben wat de verplichtingen uit arbeid betreft.