DPA on demand

On demand hulp bij specialistische vraagstukken

#legal #privacy #tax

Onze service

Vanuit ons kantoor in Amsterdam handelen onze professionals dossiers efficiënt en effectief voor jou af. ‘On Demand’ biedt zo net dat beetje extra lucht om een onverwachte instroom van zaken op te pakken, (oplopende) werkvoorraden te verwerken of (kortdurende) onderbezetting op te vangen. Deze dienst is continu beschikbaar, maar je betaalt alleen voor daadwerkelijk verrichte werkzaamheden. We hebben de juiste expertise in huis op het gebied van legal, privacy en tax.

Hulp nodig?

Omschrijf je vraagstuk en laat je terugbellen door onze specialist voor een vrijblijvende offerte.

Krijg advies

Voordelen van onze on demand service

  • Snel: binnen één dag/ 24 uur advies
  • Kwalitatief: DPA heeft ervaren WO opgeleide specialisten, die beschikken over de juiste expertise passend bij jouw vraag. Niet elke casus heeft een senior specialist nodig.
  • Betaalbaar: DPA hanteert drie tariefgroepen, zodat we altijd een voorstel op maat voor je kunnen maken mensen kunnen kiezen uit 3 tarieven en krijgen een offerte op basis van hun vraag en de complexiteit van de vraag junior/ medior/ senior.

Krijg een prijsindicatie

Afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk varieert het uurtarief van de specialisten tussen de € 75 en € 125 euro. Benieuwd of we jouw vraagstuk kunnen oplossen en wat de bijbehorende kosten zijn? Download de prijsindicaties voor de meest voorkomende vraagstukken.

Download prijsindicaties

Meer weten? Laat je terugbellen door Olivier

Principal interim legal counsel Stuur een bericht