Legal on demand

Hulp bij juridische vraagstukken

#VoorOndernemingen #LegalOnDemand #SnelJuridischeHulp

Snel juridisch advies op veilige afstand

Vanuit ons kantoor in Amsterdam bieden onze professionals hulp bij juridische vraagstukken van jouw bedrijf. Wij zorgen dat je binnen 24 uur advies krijgt van een specialist met de juiste expertise, passend bij jouw vraag. Deze dienst is continu beschikbaar, maar je betaalt alleen voor daadwerkelijk verrichte werkzaamheden.

Direct contact

Omschrijf je vraagstuk en laat je terugbellen door onze specialist voor een vrijblijvende offerte.

Vraag advies aan

   

Daarom kies je voor onze legal on demand service

✔ Snel advies

Onze juridische specialisten staan direct voor je klaar en binnen 24 uur ontvang je advies.

✔ Kwalitatief

DPA heeft WO opgeleide juridisch specialisten, die beschikken over de juiste expertise passend bij het vraagstuk van jouw onderneming.

✔ Betaalbaar

Afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk varieert het uurtarief van de specialisten tussen de € 75 en € 125 euro.

   

Onze juridische professionals helpen jouw onderneming direct bij:

 • Efficiënte afhandeling van dossiers
  Algemene vraagstukken, zoals het controleren van contracten en opstellen van algemene voorwaarden, distributiecontracten of het begeleiden van handelstransacties.

 • Advies voor startende ondernemers
  Als beginnend ondernemer moet je ook een aantal belangrijke juridische zaken regelen. Onze professionals kunnen je goed begeleiden bij al je starters vragen.

 • Juridische hulp tijdens de Coronacrisis
  Ook ben je met crisisgerelateerde juridische vraagstukken zoals beslaglegging, financieringen, zekerheden, niet-nakoming en overmacht bij ons aan het juiste adres. 

 • Specifieke hulpvragen 
  Heb je een specifiek juridisch probleem met betrekking tot jouw onderneming? Hoe groot of klein de vraag ook is, onze juridische professionals kunnen op afstand bij elke vraag ondersteunen.

   

Binnen 24 uur een prijsindicatie

Afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk varieert het uurtarief van de specialisten tussen de € 75 en € 125 euro. Benieuwd of we jouw vraagstuk kunnen oplossen en wat de bijbehorende kosten zijn? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Meer weten? Laat je terugbellen door Olivier

Principal interim legal counsel Stuur een bericht