Logistics

Direct inzetbare logistieke professionals

#logistics #supplychain #professional

dpa_academy.png

Logistieke professionals via detachering, een compleet resultaatverantwoordelijk projectteam of werving & selectie? Als de orderfulfilment en logistiek in jouw organisatie nu een impuls nodig heeft, staan wij voor je klaar. Met goed opgeleide en getrainde professionals die snel inzetbaar zijn. Op alle niveaus. Begeleid door mensen die thuis zijn in het vak. Zodat jij je op andere zaken kunt focussen.

Ik zoek een logistiek professional

Alle niveaus

Markten trekken aan en logistieke besturingsprocessen worden steeds complexer. Er zijn momenteel weinig goede logistieke professionals om dat te managen. Daarom investeren wij in logistiek talent en ervaren professionals. Door ons geolied matchingproces kunnen we snel leveren. We hebben een sterk netwerk, zodat we ook buiten ons eigen vaste team voor je kunnen selecteren. 

Een stap verder

Onze professionals zijn intrinsiek gemotiveerd, met een sterke drive om verder te gaan dan je vraag. Wij investeren daarvoor fors in de kennis en soft skills van onze professionals. Omdat wij het belangrijk vinden dat zij waarde toevoegen aan jouw organisatie en een positieve impuls geven aan het team. Dat doen we onder meer via trainingen en opleidingen van onze eigen DPA Academy. En daar profiteer jij van.

Orderfulfillment en logistiek bij toonaangevende organisaties

Wij matchen planners, projectmanagers, logistiek consultants, logistiek managers, warehouse managers, operations managers en teamleads met topbedrijven als FrieslandCampina, Royal A Ware, Unilever en Kuehne Nagel. Bedrijven die weten dat wij altijd met een passende oplossing komen.

De wereld van nu én morgen

Meer orders moeten sneller en tegen minimale kosten verwerkt, getransporteerd en zo nodig eenvoudig geretourneerd kunnen worden. Via meerdere kanalen, off- en online. Dit vraagt om verdere digitalisering en innovatie. En toegewijde professionals die voorbij hun vakgebied kijken en jouw logistiek steeds slimmer en intelligenter maken. Wij lopen voorop in die veranderingen – onze professionals zijn klaar voor je vraag van morgen.

Wil jij de logistieke prestaties versterken?

Neem contact met ons op

 

Dienstverlening van Logistiek

  • detachering
  • werving & selectie
  • projectmanagement

 

DPA Professionals omdat…

  • logistiek steeds belangrijker én complexer wordt
  • dit vraagt om goed opgeleide professionals
  • in hard én soft skills, binnen én grenzend aan het eigen vakgebied
  • snel inzetbaar
  • op projectbasis of voor vast

Neem contact op met Ernst

Business manager Stuur een bericht