Snel inzicht en grip op juridische processen en contracten

Veel grote organisaties gebruiken de software van Effacts om hun juridische documenten zoals vennootschapsrechtelijke stukken en contracten te managen. Maar wie richt het systeem in? Wie zet de juridische documenten erin en regelt het beheer? Daar heb je slimme juristen voor nodig. Mensen die de organisatie begrijpen én vertrouwd zijn met de software. DPA is officieel partner van Effacts. Onze interim juristen zijn Effacts-gecertificeerd en gewend om zelfstandig Effacts-projecten naar het gewenste resultaat te begeleiden. Stel je prijs op ontzorging van A tot Z, met een maatwerkprojectplan en uitrol? Of wens je ondersteuning bij één of meer onderdelen van een Effacts-project? Wij zorgen dat je snel juridisch ‘in control’ bent.

legal.PNG

Waarom samenwerken met DPA bij een Effacts-project?

• Deskundige systeeminrichting en invoer van juridische documentatie
• Ruime ervaring met Effacts-opdrachten bij verschillende opdrachtgevers
• Snel de juiste Effacts-gecertificeerde legal professional op hbo- of wo-niveau
• Altijd de interim jurist die bij jouw project en organisatie past
• Proactieve en pragmatische interim juristen

Interim professional over Effacts:

“Voor mijn huidige corporate housekeeping-project maak ik gebruik van Effacts. Dit programma zorgt op een gebruiksvriendelijke manier voor meer efficiëntie.” Lees de blog hier.

Client Case ForFarmers:

“Als externe professional heb je de juiste focus om zo’n project goed op te pakken. Bovendien beschik je over veel relevante kennis van de mogelijkheden. Daardoor ben je goed in staat om de wensen te vertalen naar werkende oplossingen.” Lees de gehele case van ForFarmers hier.

Investering

Per project bespreken we met de opdrachtgever welk profiel noodzakelijk is voor het project. Afhankelijk van de werkervaring gelden de onderstaande indicatieve uurtarieven (exclusief btw).

0-1 jaar: vanaf € 45,00
1-2 jaar: vanaf € 50,00
2-3 jaar: vanaf € 55,00
3-5 jaar: vanaf € 75,00
6+ jaar: vanaf € 95,00

De ervaring leert dat - afhankelijk van de complexiteit van de opdracht en de juridische documenten - per uur 5 tot 25 documenten verwerkt kunnen worden.


Meer weten of een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Lucinda.

Neem contact op met Lucinda

Business unit manager Stuur een bericht