Legal

Wat kan onze specialisatie legal voor jouw organisatie betekenen?

#legal #wijverbindenjijgroeit #juridisch #bedrijfsjuridisch

legal-2

Alle niveaus van juridische professionals

Met goed opgeleide en betrokken juridische professionals staan wij voor je klaar. Vanuit jouw behoefte bieden we bedrijfsjuridische diensten op maat.

Je kunt kiezen uit verschillende vormen van dienstverlening: dossierafhandeling,
flexibele inzet bij jou op locatie of vanuit ons juridische dienstencentrum, projectopdrachten, legal operations of werving & selectie.

Samen met jou bepalen we jouw behoefte en vinden de oplossing die het beste past.

Ik ben op zoek naar juridische specialisten

Een stap verder door onze dienstverlening

  • Interim: de tijdelijke inzet van onze eigen interim legal counsel of freelance juristen bij jou op kantoor.
  • Effacts support: het bieden van ondersteuning bij het inrichten van het contract management en corporate housekeeping systeem door gecertificeerde juristen.
  • Legal on Demand: de behandeling van juridische vraagstukken door ons team van legal counsel vanuit ons servicecenter in Amsterdam
  • Werving & selectie: het verzorgen van een permanente oplossing voor de vaste invulling van je vacature
  • Legal operations: het verder ontwikkelen van de kwaliteit en tegelijkertijd efficiënter en effectiever laten functioneren van jouw afdeling. Download het Whitepaper Legal Operations

Juridische oplossingen voor toonaangevende organisaties

  • We zijn vaste partner van o.a. Heineken, Unilever, PVH Holding (Tommy Hilfiger en Calvin Klein), Rabobank, ING, LeasePlan Corporation, Danone, Vivat, A.S. Watson, Tesla, GrandVision, Ikea, Philips, de Rai, Brocacef, ABN AMRO en Teva Pharmaceuticals.

Kom met ons in contact!

Met jou als opdrachtgever willen we graag het verschil maken. We zijn dé kennispartner in de arbeidsmarkt voor jouw organisatie. In een voortdurend veranderende wereld is de kwaliteit van onze dienstverlening een gegeven. Met onze dienstverlening spelen we niet alleen in op jouw behoefte, maar stellen we je in staat een beslissende voorsprong te nemen.

Wil je meer weten over onze diensten?

Stel hier je vraag

Neem contact op met Diederik

Business unit manager Stuur een bericht