Binnen afzienbare tijd spreken we niet meer van een verschil tussen on- en offline marketing. De ontwikkelingen in het vakgebied gaan razendsnel, het vak marketing ontwikkelt zich in hetzelfde tempo mee. Om complexe marketingvraagstukken op te lossen, heb je marketeers nodig die precies weten wat er speelt in de markt. En die vooral weten hoe bedrijven doelgroepen voor zich kunnen winnen en er een relatie mee aan te gaan.

Brede selectie specialistische marketeers

Het vakgebied marketing is bij DPA sterk gericht op online. Maar onze professionals combineren oude, bewezen marketingwetten met een nieuwe digitale realiteit. Met veel aandacht voor opleiding en coaching, bouwt DPA Marketing blijvend aan een selectie marketeers die volledig op de hoogte is van wat er nodig is om doelgroepen in beweging te brengen. Onze marketeers kunnen snel in elke organisatie worden ingezet. Voor elk deelgebied hebben we gespecialiseerde professionals.

DPA stoomt nieuwe generatie marketeers klaar

Werk je bij DPA, dan kun je snel het verschil maken bij bedrijven die worstelen met hun marketingstrategie. Bij ons krijg je intensieve opleidingen, trainingen en cursussen op gebieden die jou als marketeer liggen. Naast je studie zetten we je meteen aan het werk bij toonaangevende bedrijven, zodat je marketingmeters kunt maken.