1. Solliciteren

Reageer op een vacature via onze website of laat je gegevens achter via de open sollicitatie. We maken dan eventueel een afspraak voor een oriënterend gesprek.

2. Gesprek

In het gesprek nemen we jouw CV, ambities, wensen t.a.v. jouw volgende stap, drijfveren, de huidige arbeidsmarkt en jouw salaris of uurtarief onder de loep. We geven eerlijke feedback en adviseren je over jouw carrièrepad.

Indien je reageert op een concrete vacature dan bespreken we de vacature of opdracht waar je op hebt gereageerd. Eventuele andere passende vacatures of opdrachten uit onze portefeuille worden ook proactief met je besproken. Daarbij informeert DPA je over de inhoud van de functie, de afdeling, de bedrijfscultuur bij de werkgever, de doorgroeimogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden. Een assesment kan onderdeel zijn van de procedure.

Indien je reageert op de rol van (Junior) Interim Legal Counsel in dienst bij DPA dan zullen we in een persoonlijk gesprek toelichten wat daar allemaal bij komt kijken. Om alvast een beeld te krijgen wijzen we je graag op de verschillende blogs die geschreven zijn door onze eigen juristen. Lees de ervaringen van:

3. Vervolg

Met jouw goedvinden nemen we je gegevens op in ons kandidatenbestand, zodat we je in de toekomst kunnen benaderen voor passende nieuwe vacatures of opdrachten.

Als we jou bij een opdrachtgever geïntroduceerd hebben, begeleidt DPA Legal je intensief bij het sollicitatieproces. We sturen jouw CV nooit zonder voorafgaande toestemming naar een opdrachtgever en gaan zeer discreet om met de informatie die je met ons deelt.

Vind openstaande vacatures