Aan de slag in het bedrijfsleven?

Als Interim Legal Counsel treed je in vaste dienst bij DPA Legal en ga je op tijdelijke basis aan de slag bij onze opdrachtgevers. Het werk van een Interim Legal Counsel is zeer divers: van het zijn van dé juridische vraagbaak in een bedrijf voor bijvoorbeeld (commerciële) contracten en corporate aangelegenheden tot het opzetten en implementeren van een contractmanagementsysteem.

Afwisselende opdrachten bij top 500-bedrijven

DPA Legal verbindt professionals die zich blijven ontwikkelen en het verschil maken bij organisaties uit de top 500. Als Interim Legal Counsel krijg je de kans om een kijkje te nemen in verschillende keukens van toonaangevende bedrijven. We zoeken enthousiaste Interim Legal Counsels voor onze opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren, waaronder:

  • Farmacie
  • Financiële- en zakelijke dienstverlening
  • Retail
  • Vastgoed

Wat heeft DPA Legal je te bieden?

DPA Legal heeft een ijzersterk trackrecord en biedt Interim Legal Counsels interessante en inhoudelijke opdrachten en projecten. In de woorden van onze Interim Legal Counsel Sanne Kennepohl: “Het enorme netwerk van DPA Legal opent deuren die je in je eentje niet snel geopend krijgt.” Daarnaast investeren we in je persoonlijke ontwikkeling als juridisch professional, onder andere door het aanbieden van (individuele) opleidingsmogelijkheden via de DPA Academy. Het volgen van een Grotius-opleiding behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze consultants geven persoonlijke begeleiding en zoeken passende opdrachten die aansluiten bij je ambities. We stimuleren dat collega’s van elkaar leren en ervaringen uitwisselen door regelmatig (informele) bijeenkomsten met de Interim Legal Counsels te organiseren. Benieuwd naar de dagelijkse praktijk? Lees de blogs van onze Interim Legal Counsels.

Bekijk de vacature: Interim Legal Counsel.

De juiste plek voor jouw talent…

Ben jij een medior advocaat of bedrijfsjurist met ervaring in (internationaal) contractenrecht, ondernemingsrecht, M&A en/of banking & finance? En spreekt de rol van Interim Legal Counsel je aan? Dan is het hoog tijd voor een kennismaking. We maken graag tijd vrij om oriënterend van gedachten te wisselen over een mogelijke stap naar het bedrijfsleven als Interim Legal Counsel. Laat ons contact met je opnemen door op de button te klikken of neem contact op met Suzanne Wissink via onderstaande contactgegevens.

 

rabobank logo
Qpark logo
logo ICS
Logo Forfarmers
Heineken logo - DPA
Logo De Heus
ING Groep logo
Fokker Logo - DPA