DPA Legal: #wijverbindenjijgroeit

DPA Legal verbindt jou met nieuwe mogelijkheden. Zij biedt uitdagende vacatures en een stimulerende werkomgeving met uitdagende opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers. Wij werken persoonlijk en betrokken. Transparant en eerlijk. En we openen nieuwe deuren door continue mensen met elkaar te verbinden. We faciliteren je in je ontwikkeling. Jij groeit! En dat kunnen wij door onze gedegen marktkennis, sterke netwerk en het trackrecord van onze consultants in de juridische arbeidsbemiddeling. Ook ondersteunen we je met begeleiding, coaching en opleidingen op maat. Zo doe je steeds nieuwe kennis, vaardigheden en expertise op. Wil jij tot de besten in je vak behoren en impact creëren bij onze opdrachtgevers?

Junior Interim Legal Counsel – Junior

Ben jij een afgestudeerd jurist met nul tot drie jaar werkervaring? En vind je het belangrijk om je te blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf halen? Het liefst bij een werkgever die deze ambitie met je deelt? Kickstart je juridische carrière en start als Junior Interim Legal Counsel bij DPA Legal.Wij verbinden je met ons netwerk. Wij openen nieuwe deuren naar vakinhoudelijke en persoonlijke groei. Werken bij opdrachtgevers uit de top 500 van het bedrijfsleven, doorlopend leren en je talenten ontwikkelen: dat is wat DPA Legal  je biedt. Daardoor is het dé manier om je carrière in een hogere versnelling te brengen!

Lees verder…

Interim Legal Counsel – Medior/Senior

Je bent advocaat of bedrijfsjurist met minimaal 3 jaar werkervaring. En je wilt je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk en persoonlijk. In complexiteit van uitdagingen, verantwoordelijkheid en zelfbewustzijn. Dit in een omgeving waar je tot je recht komt. DPA Legal verbindt juristen en opdrachtgevers binnen de top 500 van het bedrijfsleven op basis van wederzijdse meerwaarde. Want met het juiste talent op de juiste plek zijn doelen beter bereikbaar. Ook haal je steeds opnieuw het beste uit jezelf. Daardoor ontstaat groei!

Lees verder…

Oriënterend gesprek

Je bent toe aan een nieuwe stap. Echter heb je geen idee waar je moet beginnen. DPA Legal helpt je graag in deze oriënterende fase. Of je nu overweegt om elders een vast dienstverband te accepteren of interimmer te worden. Het maakt ons niet uit. Op basis van onze jarenlange ervaring met het bemiddelen van juridische professionals adviseren we je graag. Interesse?

Kom in contact

Werving & Selectie

Voor onze opdrachtgevers zijn we altijd op zoek naar de juiste match. Onze consultants helpen je graag bij je volgende stap. Via ons vacature-overzicht zie je welke vacatures wij op dit moment aan het vervullen zijn.

Bekijk vacatures