slide1

Juridisch talent op de juiste plek

Compliance officer vacatures

Je staat aan het begin van of midden in je loopbaan als compliance officer, en wilt de mogelijkheden van jouw carrière verkennen? DPA Compliance & Risk biedt carrièrekansen voor iedereen in de compliance sector. Kom met ons in contact door te reageren op één van onderstaande vacatures.

Openstaande Compliance vacatures:

Recruiter Compliance & Risk

DPA Compliance & Risk | Bussum | 22 september 2017
Werken bij de leukste werkgever van Nederland? Dat kan! Bij DPA Compialnce & Risk in Bussum zoeken wij een Recruiter. Kijk jij op een creatieve manier naar de arbeidsmarkt? Ben jij niet onder de indruk…

Traineeship Compliance

DPA Compliance & Risk | Bussum | 05 september 2017
Net afgestudeerd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Customer Due Diligence Analyst

DPA Compliance & Risk | Utrecht | 05 september 2017
Wil jij graag werken binnen de financiele sector? Ben je HBO/WO afgestudeerd (Rechten, Criminologie of Economie)? Heb jij 2 of meer jaren werkervaring met Customer Due Diligence (CDD) en wil je je graag…

Bekijk alle vacatures van DPA Compliance & Risk


Zit de compliance officer vacature die je zoekt hier niet tussen? Maak dan gebruik van de open sollicitatie. Dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Button open sollicitatie

Compliance officer vacatures en meer

Je wordt enthousiast van de gedachte verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers uit te voeren? Dan bieden wij de perfecte oplossing. Treed als Compliance officer in dienst bij DPA Compliance & Risk. Het aanbod van compliance officer vacatures is landelijk en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vacatures.

Wij bieden je de mogelijkheid te werken bij een gevarieerd spectrum aan opdrachtgevers waar jij je inhoudelijk bezig gaat houden met verschillende onderwerpen. Persoonlijke groei, uitdaging en afwisseling zijn de sleutelwoorden wanneer je als Compliance Professional bij ons in dienst treedt. Naast het opdoen van praktijkervaring in compliance management, zien wij ook het volgen van een opleiding als een belangrijk onderdeel van jouw ontwikkeling tot volwaardig Compliance officer. DPA Compliance & Risk begeleidt je daarom intensief gedurende projecten en opleidingen.