Je staat aan het begin van of midden in je loopbaan als compliance officer, en wilt de mogelijkheden van jouw carrière verkennen? DPA Compliance biedt carrièrekansen voor iedereen in de compliance sector. Kom met ons in contact door te reageren op één van onderstaande vacatures.

Openstaande Compliance vacatures:

Bekijk alle vacatures van DPA Compliance


Zit de compliance officer vacature die je zoekt hier niet tussen? Maak dan gebruik van de open sollicitatie. Dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie


Compliance officer vacatures en meer

Je wordt enthousiast van de gedachte verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers uit te voeren? Dan bieden wij de perfecte oplossing. Treed als Compliance officer in dienst bij DPA Compliance. Het aanbod van compliance officer vacatures is landelijk en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vacatures.

Wij bieden je de mogelijkheid te werken bij een gevarieerd spectrum aan opdrachtgevers waar jij je inhoudelijk bezig gaat houden met verschillende onderwerpen. Persoonlijke groei, uitdaging en afwisseling zijn de sleutelwoorden wanneer je als Compliance Professional bij ons in dienst treedt. Naast het opdoen van praktijkervaring in compliance management, zien wij ook het volgen van een opleiding als een belangrijk onderdeel van jouw ontwikkeling tot volwaardig Compliance officer. DPA Compliance begeleidt je daarom intensief gedurende projecten en opleidingen.