slide1

Juridisch talent op de juiste plek

Compliance officer vacatures

Je staat aan het begin van of midden in je loopbaan als compliance officer, en wilt de mogelijkheden van jouw carrière verkennen? DPA Compliance & Risk biedt carrièrekansen voor iedereen in de compliance sector. Kom met ons in contact door te reageren op één van onderstaande vacatures.

Openstaande Compliance vacatures:

Young Compliance Professional

DPA Compliance & Risk | Amsterdam | 06 februari 2018
Ben jij net afgestudeerd in Rechten, MER, Criminologie of Bedrijfskunde en op zoek naar een nieuwe baan binnen de financiële sector als Young Compliance Professional? Lees dan snel verder.

Compliance Professional

DPA Compliance & Risk | Utrecht | 30 januari 2018
Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar enthousiaste compliance professionals. Interesse? Lees dan snel verder!

AML-Officer

DPA Compliance & Risk | Randstad | 16 januari 2018
Heb jij affiniteit en ervaring met het onderzoeken en vastleggen van verschillende betalingspatronen en heb je gedegen kennis van zowel nationale als internationale wet- en regelgeving op het gebied van…

Traineeship Compliance

DPA Compliance & Risk | Bussum | 12 januari 2018
Net afgestudeerd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Bekijk alle vacatures van DPA Compliance & Risk


Zit de compliance officer vacature die je zoekt hier niet tussen? Maak dan gebruik van de open sollicitatie. Dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie


Compliance officer vacatures en meer

Je wordt enthousiast van de gedachte verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers uit te voeren? Dan bieden wij de perfecte oplossing. Treed als Compliance officer in dienst bij DPA Compliance & Risk. Het aanbod van compliance officer vacatures is landelijk en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vacatures.

Wij bieden je de mogelijkheid te werken bij een gevarieerd spectrum aan opdrachtgevers waar jij je inhoudelijk bezig gaat houden met verschillende onderwerpen. Persoonlijke groei, uitdaging en afwisseling zijn de sleutelwoorden wanneer je als Compliance Professional bij ons in dienst treedt. Naast het opdoen van praktijkervaring in compliance management, zien wij ook het volgen van een opleiding als een belangrijk onderdeel van jouw ontwikkeling tot volwaardig Compliance officer. DPA Compliance & Risk begeleidt je daarom intensief gedurende projecten en opleidingen.