Wij verbinden Juristen

DPA Legal verbindt juridische professionals met de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven en de advocatuur. Zij biedt een stimulerende werkomgeving met uitdagende vacatures en opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers. In vast dienstverband of als zzp’er.

#wijverbindenjijgroeit

Gedreven specialisten die altijd aan hun juridische kennis, inhoudelijke verdieping en vaardigheden werken. Zodat zij daadwerkelijk kunnen bijdragen aan het versterken van de positie van onze opdrachtgevers. Wij werken persoonlijk en betrokken. Transparant en eerlijk. En we openen nieuwe deuren door continu mensen met elkaar te verbinden. Zo ontstaat groei! #wijverbindenjijgroeit

Kennismaken?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij tot de besten in je vak behoren en impact creëren bij onze opdrachtgevers? Of wil jij als bedrijf gebruik maken van ons netwerk? Of wellicht één van onze Interim Legal Counsels inzetten? Dan is het hoog tijd voor een nadere kennismaking!

Ik ben op zoek naar juridische professionals

DPA Legal verbindt! Via ons netwerk kom je in contact met de beste juridische professionals die Nederland te heeft. Zowel voor werving & selectie vraagstukken als voor een tijdelijke interim oplossing. Interesse? Wij helpen je graag verder!

Lees meer

Ik ben op zoek naar carrièremogelijkheden

DPA Legal verbindt! Via ons netwerk kom je in contact met de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven en de advocatuur. Zowel interim opdrachten als permanente bemiddeling. Interesse? Wij komen graag met je in contact!

Lees meer