Totaaloplossing voor juridische vraagstukken

DPA Legal is gespecialiseerd in de werving van Bedrijfsjuristen en Advocaten voor vaste functies en interim opdrachten. Voor interim opdrachten werken we samen met Interim Legal Counsels en advocaten in dienst bij DPA en met zzp-ers. We richten ons op juristen vanaf vier jaar werkervaring. Wij bemiddelen functies zoals Bedrijfsjurist, Legal Counsel, Senior Bedrijfsjurist, Hoofd Juridische Zaken, Senior Legal Counsel, General Counsel, Company Secretary, Legal Director, Bestuurssecretaris, Advocaat Medewerker, Advocaat en Advocaat Partner.

 

Je bent bedrijfsjurist in hart en nieren en je wilt werken in een omgeving waar je het beste tot je recht komt.  Bij DPA Legal zoeken we de opdracht of werkgever die bij jou past. Want als je werk doet wat je leuk vindt en in een omgeving waar jij je thuis voelt, dan ben je op je best. De consultants van DPA Legal kennen de ontwikkelingen in de markt en begrijpen de behoefte van de opdrachtgever evenals de wensen en ambitie van de professional. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Dit leidt tot Geluk bij zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Bekijk onze openstaande vacatures.

Waarom kiezen voor DPA Legal:

  • Interim Legal Counsels opgeleid op het hoogste niveau en werkzaam geweest bij topadvocatenkantoren;
  • Gedreven en ervaren consultants en professionals met bewezen trackrecord;
  • Werken met consultants en professionals met passie voor hun vak;
  • Snelle en zorgvuldige dienstverlening;
  • Resultaatgerichte en flexibele aanpak.

Wat doen we?

Alle consultants binnen DPA Legal hebben een bewezen trackrecord binnen de juridische arbeidsbemiddeling. Of het nu gaat om een vaste- dan wel tijdelijke functie, wij verbinden Talent met de juiste Plek. Bekijk de werkwijze voor opdrachtgevers en bekijk de werkwijze voor kandidaten van DPA Legal.

Ook helpt DPA Legal in samenwerking met Effacts bedrijven grip te krijgen op hun contractmanagement en corporate housekeeping door specifiek gecertificeerde juristen daar op flexibele basis op in te zetten.

DPA Legal werkt voor zeer uiteenlopende bedrijven: Nederlandse en buitenlandse multinationals, banken, verzekeraars, pensioenfondsen en startups. Daarnaast werken we voor kleine en grote advieskantoren en diverse advocatenkantoren.

Screenshot 2016-09-27 18.09.04