Juridische ondersteuning, tijdelijk of vast

DPA Legal Services is gespecialiseerd in de werving van junior juristen voor tijdelijke opdrachten. We richten ons op Junior Juristen tot vier jaar werkervaring, zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector. In het bedrijfsleven vervullen wij functies zoals Paralegal, Junior Bedrijfsjurist en Junior Legal Counsel. Daarnaast bemiddelen wij bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) Hoor- en Beslismedewerkers voor de verschillende locaties in Nederland. De consultants van DPA Legal Services kennen de ontwikkelingen in de markt en begrijpen de behoefte van de opdrachtgever, evenals de wensen en ambitie van de professional. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Dit leidt tot Geluk bij zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Bekijk onze openstaande vacatures

Waarom kiezen voor DPA Legal Services:

  • Juridische professionals op WO en HBO niveau;
  • Ervaren Paralegals;
  • Gedreven en ervaren consultants en professionals met een bewezen trackrecord;
  • Werken met consultants en professionals met passie voor hun vak;
  • Snelle en zorgvuldige dienstverlening;
  • Resultaatgerichte en flexibele aanpak.

Wat doen we?

Alle consultants binnen DPA Legal Services hebben een bewezen trackrecord binnen de juridische arbeidsbemiddeling. Of het nu gaat om een functie in het bedrijfsleven of bij de IND, wij verbinden het Talent met de juiste Plek. Bekijk de werkwijze voor opdrachtgevers en bekijk de werkwijze voor kandidaten van DPA Legal Services.

Ook helpt DPA Legal Services in samenwerking met Effacts bedrijven grip te krijgen op hun contractmanagement en corporate housekeeping door specifiek gecertificeerde juristen daar op flexibele basis op in te zetten.

DPA Legal Services werkt voor zeer uiteenlopende bedrijven: Nederlandse en buitenlandse multinationals, banken, verzekeraars, pensioenfondsen en startups. Daarnaast werken we in de publieke sector voor de IND.

Screenshot 2016-09-27 18.09.04