Wie bij DPA GEOS werkt, heeft de zekerheid van een vaste baan én de afwisseling van verschillende opdrachten bij gerenommeerde organisaties. En dus ook van een vast dienstverband, een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een op de persoonlijke omzet gebaseerde maandelijkse bonus.

Richting van je loopbaan zelf bepalen

Voor alles blijf je de baas over je eigen loopbaan. DPA faciliteert je hierin met de gewenste opdrachten, relevante opleidingen en trainingen en persoonlijke begeleiding. Een gezonde balans tussen verantwoordelijkheid en vrijheid die veel ervaren professionals uitstekend bevalt.

Eigen verantwoordelijkheid

Niet voor niets is eigen verantwoordelijkheid onze belangrijkste kernwaarde. Van onze ervaren IT-consultants verwachten we een professionele opstelling, met een goede balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze uitstekende beloning en platte bedrijfsstructuur sluiten daarop aan.

Flexibiliteit en zekerheid

Als IT-consultant bij DPA GEOS krijg je een grote mate van zelfstandigheid, maar wel met de zekerheid van een vast dienstverband. Jouw competenties en voorkeuren vormen het uitgangspunt voor plaatsing bij een geschikte opdrachtgever. In principe werk je altijd op locatie van de opdrachtgever en beperkt het contact met DPA GEOS zich tot regelmatig overleg met je accountmanager en een halfjaarlijks gesprek met de directie. DPA GEOS kent geen verplichte terugkomdagen, maar organiseert wel regelmatig een borrel waar je ervaringen kunt uitwisselen met andere consultants.

  • Een vaste baan met een marktconform basissalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een variabel inkomensdeel op basis van je persoonlijke omzet bij opdrachtgevers. Bereken hier je salaris
  • Uitdagende opdrachten bij verschillende organisaties
  • Doorgroeimogelijkheden en persoonlijke aandacht
  • Opleidingen en kennisuitwisseling met andere professionals

Opleidingsprogramma

  • Eigen Scrum training
  • DPA Academy
  • Opleidingen en certificeringen via externe instituten

Korte communicatielijnen

DPA GEOS heeft een platte organisatie met korte communicatielijnen. De accountmanagers zijn het vaste aanspreekpunt voor zowel IT-consultants als de opdrachtgever. Je hebt regelmatig overleg met je accountmanager en een halfjaarlijks gesprek met de business unit manager. Daarnaast zijn er regioborrels en kennissessies waar je de andere consultants ontmoet en ervaringen uitwisselt.