Marketing versie 3

.NET vacatures

.NET vacatures bij DPA GEOS

.NET software is bij veel grote organisaties niet weg te denken. Daarom is het hebben van personeel om de software te optimaliseren een belangrijke factor. DPA GEOS werkt al jaren voor grote organisaties. Je werkt hier als .NET developer dan ook voor interessante en grootschalige projecten bij multinationals. Onze .NET vacatures zijn er voor de consultants die daar uitdaging in zien. De afwisseling van werken bij verschillende organisaties en toch een vast contract met zelf gekozen arbeidsvoorwaarden, is dan ook een unieke combinatie. Die flexibele arbeidsvoorwaarden bieden we aan in combinatie met een bonus, gerelateerd aan jouw behaalde omzet.

 

De meeste .NET vacatures die open staan zijn voor opdrachten waarin je zelf een grote verantwoordelijkheid draagt. De balans tussen verantwoordelijkheid en vrijheid in die opdracht  vinden veel developers prettig werken.

Salariscalculator

Bij DPA GEOS heb je een inkomen op basis van een marktconform basissalaris plus 70% over het verschil tussen je interne tarief en het aan de klant gefactureerde (externe) tarief. Bereken je maandsalaris bij DPA GEOS met de Salariscalculator.

Recente .NET vacatures:

.Net Web Developer regio Noord

DPA GEOS | Zwolle | 18 september 2018
Ben jij een gepassioneerde Web Developer en heb jij ervaring met het Microsoft Platform?

.Net Web Developer regio Zuid

DPA GEOS | Eindhoven | 18 september 2018
Ben jij een gepassioneerde Web Developer en heb jij ervaring met het Microsoft Platform?

.Net Web Developer regio Randstad

DPA GEOS | Amsterdam | 18 september 2018
Ben jij een gepassioneerde Web Developer en heb jij ervaring met het Microsoft Platform?

Bekijk alle vacatures van DPA GEOS


Zit de .NET vacature die je zoekt hier niet tussen? Maak dan gebruik van de open sollicitatie. Dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Button open sollicitatie