Persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling als specialist in data, bedrijfsapplicaties of IT-infrastructuren

Bij DPA IT werken professionals die met hun kennis en kunde bijdragen aan de bedrijfsprocessen van de toekomst. Specialisten die thuis zijn in de laatste ontwikkelingen rond data-integratie en -analyses, bedrijfsapplicaties of IT-infrastructuren. En die hun talenten en expertise aanwenden om IT-strategieën en projecten tot een succes te maken. Met persoonlijke begeleiding en investeringen in hun opleiding en ontwikkeling helpen wij hen om tot de top van hun vakgebied te behoren.

Versnel je ontwikkeling

Werken bij DPA IT betekent deel uitmaken van een landelijke beursgenoteerde onderneming waar ontwikkeling en groei centraal staan. En waar je altijd bezig bent met het realiseren van verandering en vernieuwing bij grote Nederlandse en internationale organisaties. Werkomstandigheden die je persoonlijke ontwikkeling sterk stimuleren. DPA IT begeleidt je hierin, en zorgt dat je in alle opzichten blijft groeien. Samen bekijken we waar je goed in bent, en hoe jij je vakinhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden kunt versterken. Hier zoeken – of ontwikkelen – we de juiste opleidingen, trainingen en certificeringen bij. Reken dus op een steile leercurve.

Volop kansen om te groeien

Onze organisatie is kleinschalig, toegankelijk én persoonlijk. Dit vertaalt zich o.a. in een intensieve begeleiding door een ervaren coach. Een expert die met je meedenkt over je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling, die adviseert bij specifieke opleidingen en zijn kennis en ervaring actief met je deelt. Een maatwerktraject dat varieert van externe opleidingen en trainingen tot 1 op 1 begeleiding, al dan niet on the job. Zo groei jij als mens in ieder opzicht.

Specialisaties binnen DPA IT

 

 Infrastructure

Business line infrastructure, wat zijn hier de mogelijkheden voor jou in?

Meer informatie over infrastructure


Applications

Business line infrastructure, wat zijn hier de mogelijkheden voor jou in?

Meer informatie over applications

Waarom werken bij DPA IT?

  • Onze organisatie is kleinschalig, toegankelijk én persoonlijk
  • Opdrachten bij de Top 500 bedrijven van NL
  • Vakkundige loopbaanbegeleiding
  • Toegang tot vakinhoudelijke kennis en certificeringen
  • Aantrekkelijk salaris, met pensioen- en bonusregeling
  • Prettige sfeer binnen een gezonde, dynamische onderneming
  • Veel individuele aandacht: jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling staan voorop

Versneld carrière maken? Bekijk onze vacatures of neem contact op voor een nadere kennismaking.

toon openstaande vacatures