Fred Boevé

“Na mijn accountancy-studie en militaire dienst heb ik zes jaar als registeraccountant in de internationale controlepraktijk gewerkt bij PricewaterhouseCoopers gewerkt. In 1999 ben ik bij DPA gestart: eerst als regiomanager Rotterdam, later directeur DPA Finance en vanaf 2007 als directeur van DPA GEOS. Naast mijn werk ben ik penningmeester bij mijn tennisclub. Ook mag ik mezelf buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand noemen. Verder geniet ik dagelijks van mijn 3 kids en het leven met mijn vrouw als parttime boer op de Boeve Hoeve.”

“We helpen senior professionals om zich te blijven ontwikkelen door uitdagende projecten. Daardoor zijn ze flexibel inzetbaar en kunnen ze opdrachtgevers de juiste toegevoegde waarde bieden.”

Down to earth

“De kracht van DPA is de combinatie van ondernemerschap en slagvaardigheid. Het is een bedrijf met een down to earth cultuur en een heldere ambitie. Hierin staan mensen en hun kennis en kunde centraal, maar zijn vrijheid, persoonlijke aandacht en flexibiliteit belangrijke onderwerpen.”