Bij DPA GEOS kan dit wel. Wij vinden: starre en onflexibele arbeidsvoorwaarden zijn niet meer van deze tijd! Daarom biedt DPA GEOS het MidFlex arbeidsmodel. De zekerheid van een vast contract met de vrijheid van een freelancer. MidFlex gaat in op jouw wensen en wat jij belangrijk vind. Blijvende flexibiliteit in je arbeidsovereenkomst, met de juiste voorwaarden op het juiste moment.

2016-02-03 (1)

Welk pakket is ideaal voor jou? We gaan graag met je om tafel zitten om jouw ideale pakket arbeidsvoorwaarden samen te stellen. Ga alvast eens kijken op onze website naar onze salariscalculator.

Ervaren Oracle, SAP, Siebel, Salesforce en Java consultants bij DPA GEOS

DPA GEOS bestaat sinds 1998 en is een platte organisatie van 70 zeer ervaren consultants en slechts 4 man backoffice. Iedereen kent elkaar en de backoffice regelt alles voor je. Zo regelen we jouw nieuwe opdracht bij klanten als NN, Powerhouse, Shell, Delta Lloyd, Rabobank, Nuon, VTSPN, Johnson & Johnson, Heineken en meer.

We organiseren informele borrels, uitjes en kennissessies. Met onze hechte groep van professionals is het dan ook niet vreemd dat de meeste collega’s al jaren bij DPA GEOS werken.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op of laat je door ons terugbellen.

Neem contact met mij op