Internationale professionals bemiddelen voor Nederlandse bedrijven

De beschikbaarheid van professionals wordt niet beperkt door landsgrenzen. Overal ter wereld zijn uitermate geschikte vakspecialisten te vinden. DPA Spanish bemiddelt professionals uit diverse landen voor tijdelijk of vast werk bij bedrijven en organisaties in Nederland. Dit doen we al jaren met succes. Onder meer door gebruik te maken van onze eigen, efficiënte werkmethode: we noemen dit de ‘Spaanse aanpak’.

Hoe Spanish is onze methode?

We begonnen jaren geleden met Spaanse tandartsen recruteren en plaatsen bij Nederlandse tandartspraktijken. Hiervoor hebben we een traject opgezet dat zeer succesvol bleek te zijn. Inmiddels passen we de Spaanse aanpak toe op vacatures in verschillende vakgebieden en met kandidaten uit verschillende landen. Van engineers tot medisch professionals, van Portugezen tot Italianen.

Zo werkt de Spaanse aanpak

Eerst selecteren we zorgvuldig een kandidaat in zijn land van oorsprong. Dit doen we via ons grote internationale recruitment-netwerk. Als de opdrachtgever het nodig vindt, krijgt de kandidaat een intensieve training Nederlands van een paar maanden. Via een stageperiode testen we of er een klik is tussen opdrachtgever en kandidaat en gaan dan over tot definitieve plaatsing.

Voor welke bedrijven is DPA Spanish interessant?

DPA Spanish is ten eerste interessant voor bedrijven die last hebben van schaarste in hun deel van de arbeidsmarkt. Voor deze bedrijven is het moeilijk om bepaalde vacatures te vullen met kwalitatief goede kandidaten. Maar we zijn er ook voor bedrijven die op zoek zijn naar heel specifieke kennis en kunde in een nichemarkt. Soms is de oplossing simpel: je vergroot het aanbod door de arbeidsmarkt te verbreden naar andere landen.

Contact opnemen

Goed ingespeeld team bij DPA Spanish regelt alles

Het succes van DPA Spanish danken we niet alleen aan onze efficiënte methode van werving en selectie, maar zeker ook aan onze persoonlijke begeleiding van kandidaten en opdrachtgevers gedurende het hele traject. Bij elke kandidaat kijken we naar persoonlijkheid, competenties en drijfveren. We hebben een goed op elkaar ingespeeld team waarin iedereen doet waar hij goed in is.

Waarom een buitenlandse professional inhuren via DPA Spanish?

  •       Meer kandidaten voor lastig in te vullen vacature
  •       Groot netwerk in verschillende landen
  •       Sterk gemotiveerde, hoogopgeleide kandidaten
  •       Intensieve cursus Nederlands indien gewenst
  •       Persoonlijke begeleiding door dedicated team van DPA Spanish
  •       We regelen alle internationale papierwerk en onderhandelingen