Intensieve begeleiding van tandartsen in Nederlandse praktijken

Steeds meer tandartspraktijken werken met professionals uit het buitenland. Praktijkhouders hebben de internationale arbeidsmarkt ontdekt. Ze zien in, dat er in heel Europa veel talent beschikbaar is. DPA Dentistry bemiddelt al jaren met succes tandartsen uit Spanje, Portugal en andere landen. We zijn betrokken bij het hele proces: van intensieve werving tot persoonlijke begeleiding tijdens het werk.

Persoonlijk betrokken bij elke tandarts

Onze betrokkenheid bij elke individuele kandidaat is kenmerkend voor de werkwijze van DPA Dentistry. Een kandidaat wordt volledig gescreend op vakkennis, ervaring en persoonlijkheid. Na een zorgvuldige selectie volgen de kandidaten een intensieve opleiding Nederlands. Als hun taalbeheersing op B2+ niveau is, lopen ze een maand stage bij een praktijk in Nederland. In de meeste gevallen wordt de stage omgezet in een vast dienstverband.

‘Als je ervoor zorgt dat ze zich hier thuisvoelen, heb je de beste krachten aan buitenlandse tandartsen.’
Fenny Bakker - Commercieel directeur Mondzorg Emmen

BIG-geregistreerd, alle documenten geregeld

Praktijkhouders hoeven zich geen zorgen te maken over belangrijke randzaken zoals werkvergunningen, verzekeringen en ander papierwerk. Alle tandartsen zijn BIG-geregistreerd, verzekerd en volgen Quality Practice, het nascholingstraject van ACTA en KRT. Om kwaliteit te waarborgen krijgen al onze tandartsen een lidmaatschap bij de KNMT en/of ANT. Het team van DPA houdt persoonlijk contact met zowel de professional als de praktijkverantwoordelijke.

  • Papierwerk, werkvergunning en verzekeringen geregeld door DPA;
  • BIG-geregistreerde tandartsen;
  • Nascholingstraject van ACTA en KRT;
  • Lid van KNMT of ANT;
  • Nauw contact met onze tandartsen en praktijken.

Meer weten over ons project?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij DPA Dentistry? Neem dan contact op met ons via de contactpersonen of door middel van het contactformulier.

Contact opnemen