slide1

Financiële specialisten die het verschil maken op elk niveau

Fagro Vacatures – Vacature Overzicht

Interim- en adviesbureau voor finance

Fagro is een interim- en adviesbureau voor het functiegebied finance, met ruim 200 medewerkers in vaste dienst. Medewerkers waar we continu in investeren, meer dan gemiddeld. Met trainingen, opleidingen, workshops en een persoonlijke mentor. En natuurlijk ook met afwisselende projecten en finance opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers. Als zelfstandige business unit van de landelijk actieve DPA Group zijn we sinds 2014 landelijk actief.

Volop ruimte om te ervaren, leren en door te groeien

Ben jij vastbesloten om je ambitie om te zetten in succes? Klantgericht en pragmatisch? En werk je graag voor een bedrijf met een open cultuur van betrokkenheid? Bij Fagro is alles is erop gericht om jouw kwaliteiten volledig tot bloei te laten komen. Nieuwe talenten die hun kennis willen verrijken zijn altijd welkom. Bekijk ons actuele aanbod aan finance & control vacatures.

Fagro vacatures:

Recruitment Consultant

Fagro NL 07 februari 2018
Neem jij graag verantwoordelijkheid en ben jij in staat de juiste finance professionals te vinden?Wij zoeken een gedreven recruiter. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waar jij met jouw recruitmentinspanning…

Zit de vacature die je zoekt hier niet tussen? Maak dan gebruik van de open sollicitatie. Dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Button open sollicitatie