Finance professionals die organisaties beter laten presteren

Improving your performance

We zijn thuis in alle thema’s op de agenda van de CFO. En gewend om organisaties écht verder te helpen in actuele uitdagingen zoals financial leaderschip, big data en ketensamenwerking. Ook zorgen we voor prestatieverbetering door bijvoorbeeld het opzetten van business control, faciliteren van projectbeheersing, optimaliseren van business intelligence, inrichten van ERP-systemen en het coachen van medewerkers. En natuurlijk kunt u altijd een beroep op ons doen voor tijdelijke financieel-administratieve ondersteuning of financieel management.

Mensen die het verschil maken

Via onze ervaren vak- en sectorspecialisten beschikt u snel over diepgaande kennis en passende oplossingen. Voor alle niches binnen het financiële vakgebied. Onze professionals verdiepen zich in uw organisatie en pakken elk vraagstuk grondig aan. Door hun frisse blik, ervaring en actuele kennis weten ze keer op keer het verschil te maken als verbindende schakel bij bedrijven en organisaties. Zowel in de profit- als de non-profitsector.

Met ruim 300 interim finance professionals (samen met zusterbedrijf Fagro) is ConQuaestor toonaangevend in Nederland. Al sinds 1994 is ConQuaestor een vertrouwde naam voor interim- en advies dienstverlening in het financiële vakgebied. Sinds 2015 maakt ConQuaestor Interim Professionals deel uit van DPA Group.

Vakgebieden

Bij ConQuaestor zetten we maximaal in op het ontwikkelen van kennis en kunde. Daardoor kunnen we snel schakelen op de volgende vakgebieden:

Versnel je groei

Als professional ben je bij ConQuaestor helemaal op je plek. Dit is mede te danken aan ons uitgebreide netwerk en onze persoonlijke aandacht voor jouw talent en groei. Ontwikkeling staat voorop, dus doe je steeds nieuwe ervaringen op bij verschillende opdrachtgevers en projecten. Tegelijkertijd investeren we op alle mogelijke manieren in de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden. Zo komen jouw kwaliteiten volledig tot bloei.

Waarom kiezen finance professionals voor ConQuaestor?

  • Afwisselende opdrachten en professionele uitdagingen
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Alle ruimte en kansen om je competenties te verbreden en te verdiepen
  • Persoonlijk ontwikkelingsplan, loopbaanbegeleiding en veel persoonlijke aandacht
  • Vakgerelateerde en sectorspecifieke opleidingen en vaardigheidstrainingen
  • Onderdeel van een sterk landelijk netwerk met o.a. Fagro en DPA Finance