Aan een finance professional worden steeds hogere eisen gesteld. Hij houdt niet alleen de financiële huishouding van een bedrijf op orde, meedenken met de business is minstens zo belangrijk. Bedrijven en organisaties hebben behoefte aan professionals die uitblinken in specifieke kennisgebieden van het financiële vak. Waar je zo’n professional vindt? Welkom bij DPA.

Van impactcontrollers tot creditmanagers

Binnen het finance vakgebied heeft DPA verschillende gespecialiseerde bedrijfsonderdelen: controllers die het zakelijke geweten van een organisatie zijn, maar ook creditmanagers die ervoor zorgen dat de cashflow in beweging blijft. Onze controllers werken dicht op de business en weten feilloos de consequenties van zakelijke beslissingen in cijfers uit te drukken. Het zijn verbaal sterke collega’s met een goed ontwikkelde sociale antenne. Bij DPA noemen we ze niet voor niets impactcontrollers: professionals die méér doen dan een opdrachtgever vraagt en verbindingen weten te leggen. En onze gespecialiseerde, accurate, betrokken Credit Management professionals houden de financiële details strak in de hand.

Kansen voor financials bij DPA

Werk je bij DPA, dan zul je jezelf elke dag opnieuw moeten uitvinden. Door intensief te werken aan je hard en soft skills. Ben je een talentvol financial, dan volg je gerenommeerde opleidingen om je vakkennis op peil te houden en word je intensief gecoacht in je persoonlijke ontwikkeling. Je gaat werken bij grote opdrachtgevers en volgt nauwlettend wat er in de wereld gebeurt. Zo ben je snel inzetbaar in elke organisatie.