Werken als engineer op topniveau

Als technisch specialist werk je bij DPA Technipower aan uitdagende projecten voor top-500 bedrijven in Nederland. Je doet werk dat je aanspreekt en dat bij je past, wat je persoonlijke ontwikkeling enorm stimuleert. Helemaal in lijn met je ambities. We denken met je mee en kijken vooruit. Over alles wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daar investeren we dan ook in. Zo weet je zeker dat je blijft groeien.

De verbindende factor

Als engineer kun je bij DPA Technipower aan de slag op de mooiste projecten. Bij grote opdrachtgevers in de zware en lichte industrie zoals offshorebedrijven, energiemaatschappijen, de hightechindustrie en elektronicaproducenten. Een vaste baan of interim-opdrachten doen, het kan allebei. We helpen je om nieuwe stappen in je carrière te zetten en om je kennis naar een hoger plan te brengen. Zo kun je in een innovatieve wereld op het hoogste niveau blijven meedraaien.

Jezelf blijven ontwikkelen

De richting van je carrière bepaal je zelf. Wij zoeken hier passende opdrachtgevers en projecten bij. Projecten waar je veel kunt betekenen en zelf ook weer nieuwe kennis opdoet. Je vaste contactpersoon bij DPA houdt steeds vinger aan de pols. Iemand die jou goed kent en bij wie je altijd terechtkunt. Iemand die je adviseert en steunt, en je af en toe een spiegel voorhoudt. Want blijven ontwikkelen is bij ons geen luxe, maar een vanzelfsprekendheid. De markt voor technische professionals verandert in razendsnel. Dus zorgen we er samen voor dat jij niet stilstaat.

Wat kun je verwachten?

  • Passend werk en opdrachten bij top-500 bedrijven in Nederland
  • Persoonlijke begeleiding vanuit een kleinschalig en toegankelijk team
  • Veel individuele aandacht voor jouw ontwikkeling en groei
  • Alle ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen
  • Een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

We maken graag kennis met je

Zoek je werk als technisch professional? Dan willen we je graag beter leren kennen. Want zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij alles uit je carrière haalt. Met de juiste begeleiding, persoonlijk advies en passende opleidingen. Bel of mail ons, dan maken we meteen een afspraak.

Toon openstaande vacatures