Nieuwjaarsreceptie 2018 in Beuningen

Publicatiedatum

26 januari 2018

Business Unit

DPA Cauberg-Huygen

Afgelopen maandag 22 januari vond in Beuningen de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats van DPA Cauberg-Huygen en DPA Cauberg-Huygen Milieu. Naast een terugblik op het afgelopen jaar werden ook de plannen voor 2018, onze nieuwe bedrijfsbrochure én tien nieuwe medewerkers gepresenteerd.

Eregast

De jaarlijkse kick-of van het nieuwe jaar werd gehouden bij DROOM! in Beuningen. Eregast was Hans Cauberg, oprichter en naamgever van ons bedrijf en lid van de Raad van Advies. De heer Cauberg gaat zijn netwerk voor ons inzetten en zal in maart op uitnodiging aanwezig zijn bij de eindpresentaties van ons MBA-programma bij de Stellenbosch University in Zuid Afrika.

Terugblik 2017

DPA Cauberg-Huygen en DPA Cauberg-Huygen Milieu – voorheen DPA Milieu – hebben samen in 2017 een flinke groei doorgemaakt. Niet alleen in omzet, maar ook in het aantal medewerkers. De vergaderzaal bij DROOM! was in ieder geval net aan groot genoeg.

Elementaire puzzel

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd voor het eerst ook onze nieuwe corporate brochure getoond. Deze bestaat uit een serie kaarten die de elementen van onze dienstverlening voorstelt. Tezamen vormen deze kaarten een puzzel met een verhaal. Met onze dienstverlening bieden wij de oplossing voor deze puzzel.

Speerpunten voor 2018

Voor 2018 zijn een aantal speerpunten geïdentificeerd. Zo worden de regio’s Rotterdam en Eindhoven aanzienlijk versterkt, krijgt het laboratorium in Delft een nieuwe impuls, wordt ingezet op innovatie en digitalisering van adviesdiensten, en willen we in 2018 verder groeien in het aantal medewerkers. Op de nieuwjaarsreceptie werd daarvoor al een goede stap gezet met het voorstellen van in totaal tien nieuwe collega’s.

Borreltijd

Na afsluiting van het formele gedeelte, was het tijd voor ontspanning met een borrel en een hapje. DPA Cauberg-Huygen en DPA Cauberg-Huygen Milieu zijn in ieder geval klaar om in 2018 vol door te stomen.

Delen

Eerdere reactie(s)

 1. Just Renckens schreef:

  Beste allen,

  Prima bericht. Ik mis alleen een link voor cliënten om de nieuwe bedrijfsbrochure te kunnen aanvragen.

  Just Renckens

 2. Pieter Molenaar Pieter Molenaar schreef:

  Beste Just,
  Het aanvragen van de nieuwe bedrijfsbrochure in fysieke vorm via de website wordt nog aan gewerkt, maar de brochure is als Prezi-presentatie al wel online in te zien: https://prezi.com/c9233bklg6s7/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • *