DPA Cauberg Huygen vacatures

Werken bij Cauberg-Huygen

DPA Cauberg-Huygen is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bouw, infrastructuur, ruimtelijke ordening en onderzoek. Een betrouwbare en innovatieve partner met verstand van zaken als duurzaamheid, veiligheid, milieu, energie en comfort. Onze integrale aanpak daagt enthousiaste professionals iedere dag weer uit.

Studierichtingen

Ter versterking van ons team zoeken we regelmatig naar specialisten en ondersteunende medewerkers vanuit diverse studierichtingen. Denk hierbij aan bouwkunde, civiele techniek, natuurkunde, wiskunde, milieutechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek.

Arbeidsvoorwaarden

DPA Cauberg-Huygen hanteert uitstekende arbeidsvoorwaarden. We beloven je een inspirerende werkplek en plezierige collega’s die je vakkundig begeleiden. Wat kun je nog meer van ons verwachten? Een marktconform salaris, een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket dat aansluit op je eigen wensen en behoeften, specifieke opleidingen in combinatie met ‘training on the job’, gerichte projectactiviteiten, ruimte om de werkweek flexibel in te delen en veel ontwikkelmogelijkheden.