Handen vol oplossingen

Banken die op zoek zijn naar de juiste professional op het juiste moment, kunnen op veel manieren kiezen. Het aanbod is groot, maar waar vind je de meest geschikte kandidaat, trainer of projectbegeleider? DPA Benkis maakt het zoekproces een stuk eenvoudiger en sneller. Als preferred supplier van Rabobank weten we als geen ander wat er speelt in de bancaire sector. Bovendien hebben we een brede selectie plug-and-play-kandidaten en trainers die zorgvuldig zijn geselecteerd op specifieke kennis, ervaring en persoonlijkheid.

Onze diensten

Detachering – Als je iemand tijdelijk wilt vervangen, plukken we niet zomaar iemand van de bank om bij te springen. We doen ons huiswerk. Zo kijken we goed naar de mens achter elke opdracht. En willen we alles weten over de inhoud van het werk dat geleverd moet worden. Hoe de samenstelling van het team binnen de bank uitziet en hoe we de echte kwaliteit van de geleverde prestatie meten. Wanneer hebben we de juiste match, en welke factoren wegen het zwaarst?

Training & Coaching – Als ervaren kennispartner draagt DPA Benkis al een flinke tijd bij aan de personele ontwikkeling en leerprocessen binnen de Rabobank. We weten als geen ander wat er bij de bank speelt en zijn met trots preferred supplier. Onze trainers vinden het geweldig om hun vakkennis en jarenlange ervaring te delen. En dat zie je terug in onze opleidingen, trainingen, inwerkprogramma’s en coaching.

Projecten – Met speciale projecten zorgt DPA Benkis ervoor dat de Rabobank ook echt de verkooporganisatie kan zijn die ze wil zijn. Het gaat om verrassende projecten die de lokale banken helpen bij het realiseren van de veranderingen vanuit Visie 2016.

Waarom kiezen opdrachtgevers voor DPA Benkis?

 • Continue werving, selectie en training van bancaire professionals
 • Direct oplossingen voor tijdelijke vacatures, projecten en opleidingsvragen
 • Groot landelijk netwerk
 • Professionals met relevante kennis die bankbreed ingezet kan worden
 • We kennen de markt, de klant, de knelpunten en we hebben de oplossingen
 • Onze medewerkers werken dagelijks aan hun persoonlijke ontwikkeling

Het juiste moment voor de juiste bancaire professional

Heb je een hbo- of wo-diploma op zak en zie je een carrière in de bankwereld wel zitten? Dan zijn we heel benieuwd naar jou. Bij DPA Benkis kun je rekenen op een intensieve begeleiding en alle opleidingen die nodig zijn om je talenten om te zetten in zakelijk succes. Maar belangrijker nog: we kijken goed naar je persoonlijkheid en zoeken naar een functie waar jij gelukkig van wordt: vast, interim of op projectbasis.

Bekijk de infographic over de functie Adviseur bedrijvendesk en de carrièremogelijkheden bij DPA Benkis.

Waarom kiezen bancair professionals voor DPA Benkis?

 • Een baan met aantrekkelijke voorwaarden
 • Alle ruimte en kansen om je te verbreden en te verdiepen
 • Actieve loopbaanbegeleiding door onze persoonlijke aandacht
 • We hebben vakgerelateerde opleidingen in eigen huis
 • Je krijgt afwisselende opdrachten en professionele uitdagingen