Specialisten in het bank- en verzekeringswezen

De markt groeit hard, er zijn veel ontwikkelingen binnen het bank- en verzekeringswezen. DPA denkt hierin mee. We beschikken enerzijds over een brede selectie vakbekwame senior en junior Wft-gecertificeerden om in te zetten bij de opdrachtgevers, anderzijds over een brede selectie uitdagende opdrachten voor deze professionals. Van hypotheekacceptant tot schadebehandelaar, van pensioenspecialist tot actuarieel medewerker: DPA Banking & Insurance heeft ze. We stellen hoge eisen aan onze professionals en investeren in opleidingen en cursussen. Zo zijn ze in staat om meteen mee te draaien in elke organisatie, op elk functieniveau.

Kennisgebieden

Pensioenen – Het Nederlandse pensioenstelsel ligt meer dan ooit onder een vergrootglas. Onze professionals volgen nauwlettend elke verandering in wet- en regelgeving, ze stemmen pensioenmogelijkheden af op nieuwe arbeidsverhoudingen en werken aan nauwkeurige pensioenadministraties.

Schade – De schadebehandelaars en -acceptanten van DPA Banking & Insurance pakken elk dossier grondig aan. Zij weten hoe de schadeprocedures werken, op welke gronden je een claim beoordeelt en hoe je communiceert met klanten.

Hypotheken – Onze vakbekwame hypotheekspecialisten volgen continu de actuele ontwikkelingen in een turbulente markt. Door het stijgend aantal hypotheekaanvragen is er een sterke groei in de vraag naar hypotheekspecialisten. Onze mensen zijn klantgericht, zijn volledig gecertificeerd en beschikken over recente werkervaring.

Van talent tot kennisspecialist in korte tijd

DPA biedt ook starters op de arbeidsmarkt een kans. Een carrière bij een bank of verzekeringsmaatschappij begint dus bij DPA Banking & Insurance. Ambitieuze en enthousiaste starters doorlopen hier een intensief traineeship, waarin zij klaargestoomd worden om aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers. Ze krijgen de kans om werkervaring op te doen bij de grote financiële dienstverleners en halen alle certificeringen die nodig zijn. Na twee jaar gaan ze zich specialiseren in een specifiek kennisgebied en groeien ze uit tot volwassen professionals.

Ervaren specialisten maken het verschil

Wie behoefte heeft aan een inhoudelijke sparringpartner, een inhoudsspecialist die bovenop de business zit en vooruit kan denken, doet er verstandig aan ervaren professionals van DPA Banking & Insurance in te schakelen. Zij lopen voorop met kennis over ontwikkelingen op het vakgebied van banken, pensioenen en verzekeringen. Door hun ervaring bij diverse opdrachtgevers, hebben zij een goed beeld van de markt en sterke inhoudelijke kennis. Hierdoor kunnen zij met een frisse blik snel aan de behoefte van de klant voldoen.

Projectmatige oplossingen

Soms heeft een bedrijf of andere organisatie behoefte aan projectmatige oplossingen. In dat geval kan DPA Banking & Insurance flexpools of projectteams inzetten. Een zorgvuldig samengesteld team van vakbekwame professionals is dan in staat om op korte termijn volledig aan te haken bij een bestaande organisatie.

Vakinhoudelijke opleidingen

De financiële wereld staat onder strenger toezicht van de AFM. Nog nooit waren de eisen aan certificering voor financiële professionals zo hoog als nu. Bij DPA Banking & Insurance besteden we veel aandacht aan opleidingen. Het is belangrijk dat onze professionals alle benodigde Wft-certificaten op zak hebben en deze up to date houden. DPA garandeert dat alle professionals altijd aantoonbaar permanent op de hoogte zijn van de actualiteiten in hun vakgebied. Daarnaast krijgen onze professionals ook de kans om andere vakgerichte opleidingen te volgen. Welke dit zijn, hangt af van de richting waarin een specialist zich wil ontwikkelen. Door deze uitgebreide opleidingsmogelijkheden mogen de professionals van DPA Banking & Insurance zich tot de beste van de markt rekenen.

Persoonlijke begeleiding

Bij DPA Banking & Insurance maak je deel uit van een groot netwerk aan ervaren professionals. Hierdoor is er op ieder vakgebied genoeg ruimte om een vakinhoudelijke sparringpartner te vinden. Daarnaast krijg je de gelegenheid om ondernemerschap en assertiviteit in de praktijk dagelijks waar te maken. Als professional bij DPA krijg je persoonlijke begeleiding; onze fieldmanagers komen op regelmatige basis bij je langs om over jouw persoonlijke ontwikkeling te praten. Binnen DPA hebben wij korte lijnen. Dat betekent dat iedereen open staat voor vragen en ideeën. Als professional is er dus alle ruimte en alle mogelijkheid om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Waarom DPA Banking & Insurance?

  • Snel inzetbare gecertificeerde professionals met hbo werk- en denkniveau
  • Preferred supplier bij de grote banken en verzekeraars, o.a. Achmea, Delta Lloyd, ING, ABN Amro, Nationale Nederlanden, Aon, Reaal, AIG, Aegon
  • Langdurige relaties met onze opdrachtgevers
  • Junior, medior en senior professionals in diverse vakgebieden
  • Persoonlijke en informele begeleiding
  • Intensieve opleidingen en trainingen
  • Traineeship voor starters op de arbeidsmarkt
  • Kennis & Kunde-bijeenkomsten voor vakgenoten
  • NEN 4400 gecertificeerd