De financiële wereld ondergaat flinke veranderingen. De wet- en regelgeving is aanzienlijk verscherpt en financieel dienstverleners moeten zichzelf opnieuw uitvinden. Dat vraagt om professionals die meedenken over oplossingen. DPA heeft een brede selectie vakbekwame van senior tot junior specialisten in het bank- en verzekeringswezen die we bij grote banken en verzekeraars inzetten.

 

Werken met specialisten

Wie specialisten uit het vakgebied Banking & Insurance inschakelt, kan kiezen uit verschillende bancaire en verzekeringsprofessionals met specifieke kennis en kunde. Binnen de gespecialiseerde bedrijfsonderdelen van dit vakgebied werken inhoudelijke sparringpartners: specialisten die bovenop de business zitten én vooruit kunnen denken. Zij lopen voorop met kennis over ontwikkelingen op het gebied van banken, pensioenen en verzekeringen. Zo levert DPA Benkis bancair professionals met specifieke kennis aan onder andere Rabobank. DPA Banking & Insurance zorgt voor de juiste bancair en verzekeringsspecialisten in verschillende expertisegebieden.

 

Van talent tot kennisspecialist in korte tijd

DPA geeft ook starters op de arbeidsmarkt een kans. Je carrière bij een bank of verzekeringsmaatschappij begint goed bij onze business unit DPA Banking & Insurance. Ambitieuze en enthousiaste starters zoals jij doorlopen een intensief traineeship. Hierin word je klaargestoomd om aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers. Je krijgt de kans om werkervaring op te doen bij de bekende grote financiële dienstverleners en haalt alle certificeringen die nodig zijn.