/_images_upload/_tn_aedda204ca286ab7.jpg

''Vrijheid in zelfstandig ondernemen''

Ik zoek een vacature of opdracht

Profiel

DPA verzorgt hoogwaardige detachering van gespecialiseerde professionals voor specifieke domeinen en markten. Als intermediair in de arbeidsmarkt onderscheiden we ons door langetermijnrelaties met opdrachtgevers en diepgaande kennis van hun markt. En door duurzame verbintenissen met talentvolle professionals: mensen die het verschil kunnen maken.

Specialist in specialisten

Onze mensen ondersteunen we op alle mogelijke manieren in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling, onder andere met eigen opleidingstrajecten. We kennen de marktsegmenten waarin onze klanten opereren, begrijpen wat hun wensen zijn, spreken hun taal en volgen de relevante ontwikkelingen op de voet. Kernwaarden die ons verbinden zijn betrokkenheid, klant- en kandidaatgericht ondernemerschap, dienstbaarheid, een persoonlijke benadering en integriteit.

Vinden en verbinden

DPA is sinds 1990 actief en opereert vanuit zes kantoren (Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Zoetermeer, Bussum en Zwolle). Onze diensten worden aangeboden vanuit gespecialiseerde business units die hun aanpak geheel toespitsen op de behoeften van opdrachtgevers en (zelfstandige) professionals. Deze heldere segmentatie stelt ons in staat om dicht bij opdrachtgevers en professionals te blijven. En om de juiste kennis, kunde en talent te verbinden aan organisaties, functies en opdrachten.

"Door ondernemerschap en slagvaardigheid overtreffen we de verwachtingen van onze klanten met goede specialisten."
/_images_upload/_tn_7064f13b1cfafa2a.jpg
"Korte communicatielijnen, flexibiliteit en een heersende ondernemingsgeest is de kracht in onze klantrelatie."
/_images_upload/_tn_209b878905d76c3b.jpg

''Vrijheid in zelfstandig ondernemen''

/_images_upload/_tn_1e34d0f0316817b8.jpg
DIRECT CONTACT
DPA Telefonisch bereikbaar

020 515 15 55